top of page
Search
  • sfoojewelry

Την προσοχή σου παρακαλούμε! ή αλλιώς"Ακολουθούν εκρηκτικές ανακοινώσεις από τα κεντρικά"- μείνε

Updated: Sep 26, 2023

(καθαρίζει λαιμό)

Ανακοίνωση No#1: Η χειροβομβίδα

Οι contrust αποχαιρετούν ένα μέλος τους!

Μετά από δύο χρόνια ευτυχούς συνεργασίας, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τη Δάφνη (aka Crafter mama) και να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη σόλο καριέρα της! Θα μας λείψει η ενέργειά της, η εργατικότητα και το χιούμορ της αλλά όχι και οι πάπιες της! Αυτές θα τις κρατήσουμε!



(σκουπίζει δάκρυα)

Ανακοίνωση Νο#2: Η βόμβα νετρονίου

Οι contrust μετακομίζουν!

Μετά από (σχεδόν) πέντε χρόνια λειτουργίας στην οδό Σκούφου, με προσθήκες, αποχωρήσεις, καύσωνες, πλημμύρες και μία πανδημία, αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή:

Να μεταφερθούμε σε άλλο χώρο! (σοβαρεύει) Και έχουμε τους λόγους μας γι αυτό: Η αλλαγή στη φυσιογνωμία της περιοχής και η εντατικοποίηση του τουρισμού έχουν κάνει το κέντρο της πόλης μη βιώσιμο για εμάς. Ταυτόχρονα, νιώθουμε την ανάγκη να περιορίσουμε τις απαιτήσεις και τα logistics, τις άσκοπες διαδρομές και την ενέργεια που αυτές απαιτούν, και να εντάξουμε όλες μας τις δραστηριότητες κάτω από μια κοινή στέγη. Να συστεγάσουμε τους τόπους σχεδιασμού, παραγωγής, έκθεσης και διάθεσης της δουλειάς μας, αλλά και τις δημιουργικές μας ταυτότητες. Και μέσα από αυτό, να αναδείξουμε τη δυνατότητα για δημιουργικούς πειραματισμούς και custom σχεδιασμό, προσαρμοσμένο στα δικά σου αλλά και στα δικά μας μέτρα!



(έχει κι άλλο) Ανακοίνωση Νο#3: Το ωστικό κύμα Συνέταιρες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Το κατάστημά μας στην οδό Σκούφου θα κλείσει τις πόρτες του για το κοινό την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να παραμείνουμε κλειστά, καθώς κανείς δεν έχει εφεύρει ακόμα τη μηχανή τηλεμεταφοράς της επίπλωσης καταστημάτων. Έτσι λοιπόν, για όσο διάστημα εμείς θα πακετάρουμε και θα φορτώνουμε ραφιέρες, θα λύνουμε και θα δένουμε τραπέζια, θα βάφουμε τοίχους και θα κρεμάμε φώτα, εσύ θα μπορείς να κάνεις τις αγορές σου μόνο ηλεκτρονικά, καθώς το μότο μας θα είναι:

"Ας περιμένουν οι πελάτες!"

Και για να σε ανταμείψουμε για την υπομονή σου (το δωράκι που λέγαμε), σου προσφέρουμε 20% έκπτωση σε όλα μας τα είδη με τον κωδικό ASPERIMENOUN στο checkout της επόμενης παραγγελίας σου από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!


* Ο κωδικός ισχύει για μία μόνο αγορά από το e-shop, από τις 27/09 και για όσο διάστημα το φυσικό μας κατάστημα παραμείνει κλειστό. Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής "Store Pickup" αλλά μόνο η αποστολή με courier. Οι παραγγελίες ενδέχεται να υλοποιηθούν με κάποια καθυστέρηση.

16 views0 comments
bottom of page